Moederdag: 5 tips om een andere moeder te verrassen

6 mei 2020

Moederdag mag dit jaar wat ons betreft éxtra gevierd worden! In deze coronatijd zijn moeders namelijk ook nog eens juf, activiteitenbegeleider, sportleraar en sommige ook verpleegster! En dat allemaal naast een baan en voor vele ook nog een functie thuis als Hoofd Sociale Zaken en Hoofd Huishoudelijke Dienst. 

5 x moeder verrassen op Moederdag
Met de actie #jijbenteentopmoeder laten we andere moeders weten dat we ze leuk, stoer, lief of grappig vinden. Gewoon iemand waarvan jij vindt dat ze een topmoeder is. Heb je onze gave winacties op Facebook al gezien? Daarmee kun je een andere moeder in het zonnetje zetten!

Wil je liever gewoon iets leuks doen voor een andere moeder? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Wij hebben alvast 5 leuke tips voor je:

1. Schrijf met whiteboardmarkers of speciale raamstiften als verrassing een lief berichtje op het raam van een andere moeder. Een hele lap tekst of een mooie tekening. Wij hebben alvast een #jijbenteentopmoeder voorbeeld gemaakt.2. Stuur een uitnodiging naar een topmoeder voor een virtueel cocktailuurtje op Moederdag (#zonderkinderen).

3. Teken met zelfgemaakte stoepkrijtverf (samen met de kinderen) een hart op de stoep voor het huis van een andere moeder. Dat is nog eens een leuke verrassing als ze op Moederdag naar buiten kijken. Kijk hier hoe je makkelijk zelf stoepkrijtverf maakt.4. Altijd leuk: schrijf een lief handgeschreven kaartje en verstuur deze per post naar een andere moeder. Van een verrassing op de deurmat wordt iedereen blij!

5. Bak iets lekkers voor een andere moeder. Ons oog viel op deze lieve hartjestaart, lekker én niet te moeilijk ;)
Fijne Moederdag!