icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

De leukste kerstmarkten voor kids in en om Rotterdam

11 november 2019
Kom alvast helemaal in kerstsfeer met dit overzicht van gezellige kerstmarkten!
Warme chocolademelk, leuke kersthebbedingetjes, vrolijke kerstliedjes, heel veel lichtjes, knapperende haardvuren, optredens en natuurlijk de kerstman himself... de kerstmarkten komen er weer aan! We hebben er hieronder een aantal voor je op een rij gezet, waar ook de kids zich prima vermaken!

Mis je er een? Laat het ons weten via rotterdam@kidsproof.nl.

Deense kerstmarkt: 15-16-17-23-24 november 
Op deze traditionele kerstmarkt vind je veel lekkers, mooie cadeautjes, handwerkjes en meer! Julehygge!

Noorse Kerstmarkt: 7-8-9-10-16-17 november
Op deze gezellig Noorse kerstmarkt struin je tussen de Noorse truien, sieraden, handwerk, kerstartikelen en veel Noorse lekkernijen! 

Finse kerstmarkt: 21-22-23-24-28-29-30 november en 1 december
Ook op de Finse kerstmarkt kun je terecht voor allerlei lekkernijen! Ontmoet de Kerstman en kom knutselen! Voor kinderen is er op zondag een speciaal programma!   

Zweedse kerstmarkt: 22 en 23 november
Bij deze gezellige markt kun je van alles kopen: kerstartikelen, kaarten, glaswerk, kleden, kandelaars en ook heel veel lekkers! 

Kerstmarkt Trompenburg: 13-14-15 december
Op deze kerstmarkt vind je maar liefst 40 kraampjes met mooie (handgemaakte) producten! Hier smul je ook van taart van Koekela, biologische friet, erwtensoep en nog veel meer lekkers! Voor de kids is er op zaterdag en zondag een kinderkerstmarkt met draaimolen, winterstormbaan spelletjes en broodbakken! 

Kerstmarkt Maassluis: 15 december
Scoor in het Stadshart op de kerstmarkt in Maassluis alvast de leukste kerstcadeautjes terwijl je langs de vele kraampjes slentert! Ook zijn er optredens, straattheater, modeshows en nog meer leuks.   

Kerstmarkt Dordrecht: 13-14-15 december
13, 14 en 15 december kun je weer naar de grootste kerstmarkt van Nederland, de beroemde en sfeervolle kerstmarkt van Dordrecht! 2,5 kilometer met kramen en pagodes, muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas-sing-along.

Winterfair in Ahoy
Van 5 t/m 8 december verandert Ahoy in een grote overdekte kerstmarkt. Hier shop je al je sint- en kerstspullen, van kleding tot woondecoraties en van speelgoed tot lekker eten. Ook is er live muziek, kun je meedoen aan leuke workshops én genieten van heerlijk eten en drinken.   

Ook zijn er in december weer superleuke kersttheatervoorstellingen. Kijk even in onze Uitagenda!
Veel kerst- en winterpret!