icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Gratis proefabonnement op Disney+!

8 februari 2020
Jippie Disney+ heeft de release van Frozen 2 vervroegd! Dus sindskort hebben wij een Disney+ abonnement en daar zijn onze kinderen héél blij mee! En ik stiekem ook ;).
Eerlijk is eerlijk, ik had een beetje mijn twijfels...
Frozen 2 nu op Disney+!
Als ouder vroeg ik me af of ik wel wil dat ze méér achter een scherm hangen en of ik nog een extra uitgave hiervoor wil doen…Herkenbaar?
De komst van Disney+ betekent bij ons in de praktijk vooral dat ze niet méér, maar ándere dingen kijken. In plaats van eindeloos YouTube af te scrollen, kijken ze een Disney-serie. En daar word ik dus juist heel vrolijk van!

Wat kijken ze dan? Natuurlijk zijn de nieuwste Disney films als Frozen 2, de nieuwe Lion King, Toy story 4, Aladin, Cars 3 en Mulan populair! Ook de klassiekers doen ’t goed: zo af en toe ploffen we na een drukke dag met z’n allen op de bank om films als Bambi of Sneeuwwitje te kijken.

Op Disney+ vind je bovendien héél veel leuke Disney-series! Voor de kleintjes zijn Duck Tales en Knabbel & Babbel echt héél leuk. Onze dochter is gek op series als High School Musical en Good Luck Charlie. Onze zoon kijkt graag naar Spiderman en Phineas and Ferb. Samen met z’n vader kijkt ie alle Star Wars en Avengers-films.

En ik? Als zij slapen kijk ik de prachtige films van National Geographic: Great Migrations is mijn favoriet!

Je kunt Disney+ nu gratis proberen! Ben je fan? Dan kun je je per maand abonneren en ook per maand weer opzeggen, dat vind ik nou handig! Meld je nu hier aan >> Disney+ gratis op proef.

Veel kijkplezier!

Annemarie