icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

LENTEKRIEBELS! Toffe tips om er samen op uit te gaan!

26 maart 2019
Hoera, de lente is officieel begonnen! Genoeg te vieren deze maand! Dat het buiten lekker langer licht is. Dat het weer steeds iets warmer wordt. En dat we er weer fijn op uit kunnen! Vier het lentefeestje mee met deze superleuke tips voor uitjes én kinderpartijtjes.
Brrr, zeemonsters! 
Op 31 maart wordt de gave familietentoonstelling Zeemonsters (4+) geopend! Het monster van Loch Ness , mega-octopus Kraken, een reuzenkrab, zeemeerminnen… kunnen ze écht bestaan of is het fantasie? Ontdek het binnenkort in het Maritiem Museum als je durf...

Dat klinkt naar meer!
Zo leuk! Tijdens de Kindermuziekweek kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar kennismaken met live gespeelde muziek! Op het programma staan superleuke concerten en voorstellingen, van spannend tot vrolijk en van klassiek tot popmuziek! Gaan! 

Fun Forest is open!
Yess, er kan weer volop geklommen worden bij klimpark Fun Forest! Er zijn maar liefst 7 parcoursen, van makkelijk naar steeds moeilijker, dus genoeg uitdaging! Parcours 7 is nu uitgebreid met een coole Bungee Jump! Kom je klimmen? 

Eten bij Dok 99
Niet alleen bowlen kan bij Dok 99 Rotterdam, maar ook heel gezellig én heerlijk eten! Er is een gevarieerde kaart, waarop iedereen wel iets lekkers kan vinden. Van steengrillen en pannenkoeken tot de bowlershap. Moeilijk kiezen! Wel van tevoren even je tafel reserveren!  

See you in space!
Samen met een illustrator en een dichter een beeldverhaal maken… iets voor jou? Kom dan op vrijdag 5 april meedenken- en meetekenen tijdens de te gekke workshop See you later, illustrator! in de Kunsthal. Laat je fantasie helemaal gaan in het thema ‘De ruimte in’! Schrijf je snel in!

Kids op stap!
De expo Party People over 30 jaar uitgaansleven in Rotterdam in Museum Rotterdam is leuk voor ouders én kids! In de speciale kinderrondleiding bepaal jij via je koptelefoon de muziek! Ontwerp ook een partybutton of masker en doe mee aan de coole DJ-workshop! Check wel even data en tijden. 

Proefles theater 
Wil je graag op theater, maar weet je niet hoe dat dan gaat? Kom bij Jeugdtheater Hofplein proeven van theater tijdens een gratis proefles!  Je kunt meedoen op diverse locaties en verschillende data in maart, april en mei. Inschrijven hoeft niet! Zien we je daar? Gave voorstellingen in Theater Rotterdam 

Indianenverhaal 
Zondag 31 maart 
In de voorstelling Ishi (8+) wandelt de laatst overgebleven indiaan uit de wildernis de 20ste eeuw in. Hoe zal hij zich redden? Ga het bekijken! 

Dans-taal 
Zondag 7 april 
Zeven dansers van verschillende generaties beelden uit wat er met je gebeurt als je je ijkpunten verliest in het mooie Invisible (8+). Bestel kaartjes! 

Muziekavontuur
Zondag 14 april 
In de uitbundige voorstelling Lev (6+) belandt een jongen onverwachts van de ene gezongen wereld in de andere. Meezingen mag! Aanrader! Binnenkort een kinderpartijtje te vieren? Hier zijn een paar toffe feestjes:

Coole feestjes
Naast sporten kun je bij David Lloyd Capelle ook héle gave kinderfeestjes vieren! Ontdek wie het snelst is bij het Super Heroes feestje. Word omgetoverd tot prinses en ga dansen of zoek als piraat de schat… en wat dacht je van een echte Fortnite party!? Welk feestje wordt het? 

Speelfeestje
Een verjaardagsfeestje vol avontuur beleef je bij Avontura Oud-Beijerland! In dit grote indoor speelparadijs zie je overal speelpleinen met een eigen thema. Er is o.a. een sportplein, klauterplein, extra hoge trampolines en een heuse klimvulkaan! Goed voor heel veel speelplezier! 

Spannend feestje  
Ga voor je kinderfeestje met je vriend(innet)jes op expeditie in het Mariniersmuseum en wordt een echte combat tracker! Vind alle sporen terwijl je door bos, jungle en ijsvlakte struint, om uit te komen in het mysterieuze sporenlab. Ontrafelen jullie alle geheimen? 

Spetterend feestje
Hou je van zwemmen? Dan is een feestje in zwembad De Lansingh echt iets voor jou! Lekker spetteren en plonzen met al je vriend(inn)en! Je kunt er ook kiezen voor een themafeestje: snorkelen, apenkooien, AQUA’FUN, survivallen… Zelfs een glitterfeestje kan!

Veel plezier!