Ga je mee op Sint en Pietenjacht?

13 november 2020
Ga je mee op Sint & Pietenjacht? Met de kids gezellig langs alle mooi versierde 5 december huizen in jullie buurt! Zo wordt naar buiten gaan in deze donkere tijd wel héél erg leuk! Welk huis vinden jullie het mooist versierd?
Bekijk de mooi versierde huizen tijdens de Sint en Pietenjacht

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je de berenjacht nog, die we aan het begin van de corona-tijd hadden? Overal stonden beren voor ramen en in tuinen zodat kleine (en grotere) kinderen een wandeling konden maken én tegelijkertijd op berenjacht gingen!

Omdat we nog steeds met zoveel coronamaatregelen zitten, zijn er weer leuk initiatieven ontstaan: je kunt nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht! Van 14 nov t/m 5 december zijn overal versierde huizen te bewonderen. Ga met je kinderen gezellig naar buiten om een frisse neus te halen en even lekker in beweging komen, terwijl je de mooi versierde huizen spot! 

Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Denk aan vlaggetjes, slingers, pakjes, een laars met wat hooi en een winterpeen. Ook vind je toffe knutselideeën op onze DIY-pagina!Woon je in Rotterdam? Vooralsnog zijn er hier nog geen groepen gestart. Je kunt je wel aanmelden voor de landelijke kaart!
In Maassluis kunnen de kids al wèl op jacht! Klik hier voor de kaart!

Weet jij nog een andere plek in de regio Rotterdam waar deze Sint & Pietenjacht ook gehouden wordt en die nog niet in het rijtje vermeld staat? Stuur een mail naar rotterdam@kidsproof.nl.

Je kunt trouwens óók op Gluurpietjes jacht! Lees hier hoe die speurtocht werkt

TIP: Lees ook onze blog over leuke Sinterklaasactiviteiten die je thuis kunt doen! 

We wensen jullie een heel gezellige Sinterklaas periode toe!