Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

FamilievoorstellingenTerug naar vorige pagina

  • Familievoorstellingen
Schouwburgplein 50,3012 CL Rotterdam
Leuke familievoorstellingen en workshops voor kids in de Doelen in Rotterdam
De Doelen heeft een uitgebreid kidsprogramma met de leukste voorstellingen en workshops! Ook de allerjongsten die misschien nog te klein zijn om de verhalen te kunnen volgen kunnen genieten van de muziek. Kijk snel of er iets voor jou bijzit!

Maak je eigen filmmuziek (8+) Familieworkshop waarin je leert hoe belangrijk muziek is bij een (teken)film. Maak zelf een soundtrack met behulp van trommels, cello, accordeon of triangel.
De grote verhuizing (6+) Kom luisteren naar hoe moeilijk verhuizen vroeger was, zeker als er een heel concert verhuisd moest worden! In deze voorstelling wordt zowel vertelt als gezongen!
Kras (2+) Kijk naar een beeldende voorstelling waarin drie mannen elkaar telkens weer ontmoeten. Ze praten met elkaar, maar nooit met woorden. Ontdek wat hen verbindt in De Doelen.
Boer Boris (4+) Boer Boris wil graag het beste van zijn boerderij laten zien. Maar wat is het beste eigenlijk? Zing lekker mee tijdens het poppenspel!
De Suleika’s en het mysterie van de gevoelige snaar (6+) Een muziekvoorstelling vol komische scènes, onverwachte goocheltrucs, pijnlijke situaties én natuurlijk prachtige muziek voor jong en oud.

Voor meer informatie over de programmering van de Doelen klik je op de roze button!

Op zoek naar ideeën om je verjaardag te vieren? Kijk eens bij tips voor Kinderfeestjes!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

De Doelen
Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam

Naar de website Direct mailen

Prijs

Prijs verschilt per voorstelling/workshop.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!