De Vreemde VogelTerug naar het overzicht

Niet vreemd, wel lekker! De Vreemde Vogel, heerlijk om te ontspannen en voor de kids om te spelen.
Gelegen aan de rand van de stad en de natuur. Lekker even de drukte van de dag achter je laten, terwijl je hier kunt genieten van de rust en het goede leven. De Vreemde Vogel is een plek voor jong en oud.

Op het terrein van De Vreemde Vogel vind je een kinderboerderij met (natuur)speeltuin, pizza-oven, moestuin, winkeltje, vuurplaats (in overleg te gebruiken), hangmattenplek, roeibootje, een speelveld én een escaperoom! Regelmatig organiseert De Vreemde Vogel leuke activiteiten voor kinderen! Houd hiervoor onze Uitagenda in de gaten!

In de zomer worden er op zondag op het terrein picknicks georganiseerd, met een goed gevulde picknickmand, live bereiding van lekkere hapjes, kindervermaak en live-muziek!

In de winter is er een superleuke curlingbaan en kun je marsmallows roosteren bij het gezellige kampvuur! 
 
Bij het Tuincafé kun je genieten van koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes of een ijsje. Lekker relaxed! En allemaal gerechten met pure streekproducten. Met mooi weer kun je heerlijk zitten op het terras aan het water. Maar ook bij guur herfstweer is het een prima plek om even te ontspannen. Kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de speeltuin!

Op het terrein is ook een Buitenhotel. Dit bestaat uit 9 buitenkamers, met allemaal héle bijzondere slaapplekken: een echt vliegtuig, een raket, een vogelhuisje, zó leuk! Mocht je een unieke slaapplek zoeken, neem dan zeker eens een kijkje op de website via de roze button.

Ook voor alle overige info klik je op de roze button!

Eropuit met de kids? Op Kidsproof.nl vind je de leukste uitjes voor kinderen!

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Openingstijden Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur.
Alle schoolvakanties.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lepeltje, Lepeltje Festival

Lepeltje, Lepeltje Festival

Proef, speel en geniet in het hemelvaartsweekend met het hele gezin tijdens het superleuke Lepeltje, Lepeltje Festival in het Weizigtpark in Dordrecht! Met lekkere hapjes uit diverse foodtrucks, live muziek, een struin- en snuffelmarkt en toffe kinderactiviteiten!

Gratis toegang!