icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Toffe kidsquiz & speurtochtTerug naar het overzicht

Doe de leuke gratis kidsquiz en de gave strandspeurtocht in de meivakantie bij FutureLand!
FutureLand heeft in de meivakantie leuke gratis activiteiten op het programma staan: op woensdag 5 mei presenteren ze online een toffe kidsquiz en de hele meivakantie is er een superleuke speurtocht te doen op het Maasvlaktestrand!   

Kidsquiz
Tijdens deze interactieve presentatie en kidsquiz kom je veel te weten van Maasvlakte 2 en de Rotterdamse haven. Zoals over robotschepen, zeehonden in de haven, zonnepanelen en windmolen. En wat denkt jij: hoeveel schepen passen er in het grootste containerschip ter wereld? Superleuk voor iedereen vanaf 9 jaar! Zet woensdag 5 mei om 13:30 uur alvast in de agenda en boek de gratis tickets (dat kan uiterlijk tot maandag 3 mei 17:00 uur) via de website van FutureLand, klik hiervoor op de roze button.  

Speurtocht 
Speciaal voor speurneuzen is er ook een superleuke speurtocht op het Maasvlaktestrand. Download de speurtocht van de site van FutureLand, ga ermee naar het Maasvlaktestrand en ontdek zelf het strand, de dieren en de omgeving. Misschien zie je wel een zeehond of zandhagedis! Tip: neem je verrekijker mee!

Fietstocht
Verken op de fiets het nieuwste havengebied van Rotterdam tijdens deze leuke fietstocht over Maasvlakte 2. Tijdens de rip van ongeveer 30 kilometer kom je langs vijf hotspots. Onderweg krijg je met de factsheet meer te weten over waar je bent en wat je ziet.  

Klik voor de tickets voor de speurtocht en de fietstocht op de roze button.

Bekijk hieronder alvast de leuke speurtocht!

FutureLand

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden n.v.t. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dit kan wèl in de meivakantie!

Dit kan wèl in de meivakantie!

De meivakantie gaan ook dit jaar nog anders dan anders. Maar nu is de tijd om herinneringen te maken en leuke dingen te doen, die kunnen in deze bijzondere tijd. We verzamelden weer de leukste tips en toffe activiteiten voor de komende weken!

Check onze tips hier!