Dr. Proktors TeletijdtobbeTerug naar het overzicht

Een verhaal over tijdreizen vol fantasie, humor, special-effects en spektakel in het Hofpleintheater! 6+
In een ultieme poging zijn geliefde Juliette Margarine te hervinden, is Dr. Proktor teruggereisd in de tijd, maar er is iets gruwelijk misgegaan. Dr. Proktor zit gevangen in het verleden en al zijn hoop is gevestigd op de twee kinderen Lise en Bulle.

Lise en Bulle verzamelen al hun moed en nemen de trein naar Parijs. Ze reizen door de tijd en ontmoeten Napoleon en Jeanne D’arc en belanden midden in de Franse Revolutie. Zal het Bulle en Lise lukken om Julliette Margarine te redden uit de handen van gangsterbaas Claude Clishé? Wie is toch die enge Raspa die ze de hele tijd achtervolgt? En zullen ze hun vriend Dr. Proktor weer heelhuids terugvinden?

Dr. Proktors Teletijdtobbe is een voorstelling vol muziek, humor en waanzinnige special-effects, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jo Nesbø. Te zien tussen 8 oktober en 7 november in het Hofpleintheater!

Kaartjes bestel je via de roze button.

Hofpleintheater

Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Openingstijden 8 oktober t/m 7 november
Verschillende data en tijden
Prijs Kind t/m 17 jaar: €13,50
Volwassene: €18,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?