Voorstellingen IslemundaTerug naar het overzicht

Bij Podium Islemunda zijn de komende tijd 3 toffe voorstellingen voor kinderen te zien!
Naast Bibliotheek IJsselmonde vind je Podium Islemunda. Hier zijn geregeld leuke kindervoorstellingen te zien in samenwerking met de bibliotheek en voor een klein prijsje.

Vos en haas in gevaar op 6 mei (4 t/m 8 jaar) | Haas leest een prachtig sprookjesboek. Terwijl zij droomt van een prins die haar komt redden, wil Vos met haar spelen. Maar Haas is diep verzonken in haar verhaal en stuurt Vos naar Ever. Ever weet wel iets spannends om de aandacht van Haas te trekken… Als dat maar goed gaat!

Gonnie en Gijsje samen op stap op 13 mei (2 t/m 5 jaar) | Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Gonnie gaat samen met Gijsje op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Dikkie Dik en de taart op 24 juni (peuters/kleuters) | Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik? Kan het feest wel doorgaan? 

Ben jij erbij? Klik op de roze button voor tickets!

Islemunda

Herenwaard 17
3078 AK Rotterdam
Openingstijden Vrijdag 6 mei, 13 mei en 24 juni Prijs Leden bibliotheek: €5,-
Niet-leden: €7,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lepeltje, Lepeltje Festival

Lepeltje, Lepeltje Festival

Proef, speel en geniet in het hemelvaartsweekend met het hele gezin tijdens het superleuke Lepeltje, Lepeltje Festival in het Weizigtpark in Dordrecht! Met lekkere hapjes uit diverse foodtrucks, live muziek, een struin- en snuffelmarkt en toffe kinderactiviteiten!

Gratis toegang!