icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Speeltuin Het KlauterwoudTerug naar het overzicht

Klauteren en klimmen in de stoere speeltuin Het Klauterwoud in de Broekpolder van Vlaardingen.
In speeltuin Het Klauterwoud vind je misschien 1 kant-en-klaar speeltoestel. Kinderen spelen er met allerlei hindernissen en elementen die hen uitdagen om zelf een spel te bedenken en te spelen. De naam Klauterwoud zegt het al een beetje: het is een plek om avontuurlijk buiten te spelen!

Labyrint
Bij binnenkomst kom je in het Labyrint; een wirwar van heuveltjes en modderige greppeltjes die je kunt overbruggen via een boomstam. Aan het labyrint grenst een grote picknickweide.

Amfitheater
Het Amfitheater is een heuvel met bovenin een kommetje waarin je heerlijk kunt chillen. Wie daar geen zin in heeft, kruipt gewoon door de heuvel (via een buis) en gaat op zoek naar het forse speeltoestel waar je kunt klauteren, klimmen, hangen en glijden.

Het is een natuurlijke omgeving, dus er zijn verder weinig faciliteiten. Er is geen toilet en geen toezicht, maar het is vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. 

Wil je meer informatie over deze avontuurlijke speeltuin, kijk dan even op de website via de roze button.

Trek gekregen van al dat spelen? Kijk dan eens op Kidsproof.nl voor een leuk restaurant in de buurt!


Klauterwoud

Watersportweg
3138 HD Vlaardingen
Openingstijden Van zonsopgang tot zonsondergang. Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op vakantie in Rotterdam

Op vakantie in Rotterdam

Ga met je Jeugd Vakantiepaspoort op vakantie in je eigen stad! Met het paspoort krijgen kids in de vakantie gratis entree of korting bij maar liefst 161 bestemmingen. Maak online alvast een digitaal paspoort aan én een lijstje met je favoriete bestemmingen.

Een zomer lang plezier!