icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Herfstvakantie MaaspodiumTerug naar het overzicht

Maas Theater Dans Podium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Openingstijden Afhankelijk van de voorstelling Prijs Zie de website
In de herfstvakantie kan iedereen weer genieten van voorstellingen én leuke extra's bij het Maaspodium!
Er zijn weer zulke leuke voorstellingen bij het Maaspodium deze herfstvakantie. Kom jij ook kijken?

Zo zijn er voorstellingen voor de kleinste kids. Timtim (2+) gaat over twee vakmannen en hun vriendschap. Beleef een fantasievolle droomreis bij Dagdonker (4+). Of kom naar Hieperdepiep… Amboula! (4+), een grappige voorstelling met een serieus onderwerp.

Voor de wat oudere kinderen is er ook veel keus. Zin om mee te zingen? Kom naar Tuinieren met slagwerk (6+). Wees niet bang en laat je zien bij Wie niet weg is, is gezien! (6+). Ook is er een absurd theaterstuk over De Nachtwaker (6+). En kunnen kinderen tot rust komen bij de voorstelling STILTE (6+).

Ook kun je voor of na een voorstelling spelen met stilte! Doe mee aan de superleuke Silent Disco workshop! Via je koptelefoon krijg je theatrale opdrachten ingefluisterd. Kun jij hinkelen zonder geluid te maken? Of knallende herrie uitbeelden met je handen? Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Vanaf zondag 22 oktober na afloop van iedere voorstellingen.

Ook kun je genieten van een fruitig fris ontbijtje als je naar een ochtendvoorstelling gaat! Ga je 's middags? Blijf dan even hangen na de voorstelling en smul van een heerlijk Maaspodiumplankje vol lekkers!

Klik op de roze websitebutton voor de website van Maaspodium.

Tip: Zelf leren acteren, zingen, dansen of muziek maken? Kijk op onze Clubjes-pagina

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs