Herfstvakantie in MadurodamTerug naar het overzicht

Veilig eropuit in de herfstvakantie: ontdek het mooiste van Nederland lekker buiten bij Madurodam!
Wil je er lekker op uit met de kinderen deze herfstvakantie? Kom naar Madurodam! Madurodam is een te gek buitenpark waar je samen met de hele familie het mooiste van Nederland ontdekt. Lekker erop uit in de buitenlucht. Je komt ogen en handen tekort op je ontdekkingsreis door Nederland

Ga op ontdekkingsreis met de speurtocht
Er sluipt een dier door Madurodam… weet jij welk dier? Kom het ontdekken met onze herfstvakantie speurtocht! Je gaat het hele park door en je vindt onderweg antwoorden. Vind jij ze allemaal? Dan staat er een heerlijke warme chocolademelk voor je klaar. De speurtocht is gratis en ontvang je bij de ticketcontrole.

Win uniek 3D poppetje: Elke dag prijs
Wauw, Heb jij jezelf wel eens in 3D gezien? Als 3D-selfie of als echt geprint poppetje, zo voor je op tafel? Net een Madurodammertje uit het park. Met de 3D-engine in Madurodam kan het. Ga erin staan, laat jezelf fotograferen en voor je het weet, heb je je eigen 3D selfie in de mail! Wil je ook zo’n leuk poppetje van jezelf? Doe mee aan de winactie. Tijdens de herfstvakantie geeft Madurodam elke dag een 3D poppetje weg.

Attracties binnen en buiten
Oók binnen is genoeg te doen en te beleven, handig voor als het eventjes regent. Stap aan boord van nieuwste attractie The Flying Dutchman. Vlieg vlak over de Amsterdamse grachten, dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s en vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. In Nieuw Amsterdam vaar je naar het New York van de 17e eeuw en ontdek je de Nederlandse roots van deze wereldstad. Vergeet niet om op tijd de kanonnen af te vuren! Ook leuk om te doen: draai aan de radars van de grote stoommachine en maak van water land in attractie de Waterwolf.

Kortom: er is zoveel leuks te doen! Klik door en reserveer je ticket!

Madurodam

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Openingstijden In de herfstvakantie is Madurodam iedere dag open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Prijs zie website Naar de website ReserverenDirect mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, herfstvakantie!

Hoera, herfstvakantie!

Anders dan anders is de herfstvakantie wel dit jaar. We hebben een aantal tips voor je verzameld die op dit moment kunnen. Check voor je gaat de geldende coronamaatregelen en reserveer vooraf je tickets.

Naar de tips