Vakantie activiteitenTerug naar het overzicht

Mariniersmuseum

Wijnhaven 7-13
3011 WH Rotterdam
Openingstijden 22 februari - 1 maart (ook op maandag geopend)
Dinsdag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur
Zaterdag t/m maandag 11:00-17:00 uur
Prijs Entree Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Deze voorjaarsvakantie staat het Mariniersmuseum in het teken van militaire voertuigen. Kom ook langs!

Het Mariniersmuseum staat bekend als ‘het stoerste museum van Rotterdam’ en wat is er nou stoerder dan een jeep of een rupsvoertuig? Daarom is het thema van deze voorjaarsvakantie 'militaire voertuigen'.

Voertuigen
Het Mariniersmuseum in niet een museum waar je nergens aan mag komen. Integendeel! Je mag ook op of in de voertuigen zitten om te ervaren hoe de belevingswereld van een marinier is. Direct bij binnenkomst staat er een Landrover Defender, waar je in mag klimmen. 

BV206
Tijdens de voorjaarsvakantie is, voor het eerst, de nieuwe spectaculaire aanwinst van het museum te bewonderen: een BV 206. De BV206 militair rupsvoertuig dat door het Korps Mariniers wordt gebruikt bij bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden als sneeuw. Klauter omhoog via de rupsbanden en ervaar hoe het is!

Speurtocht en knutselactiviteiten
In het museum is tijdens de vakantie ook een leuke speurtocht te doen. Ga op missie, kraak de code en ontvang een leuk cadeautje. Daarnaast zijn er doorlopend knutselactiviteiten. In de Kajuit kan je een bouwplaat knutselen!

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Tip: Naast de activiteiten rondom het thema, kun je voor even zelf marinier zijn in de avontuurlijke experience ‘Mariniers op Missie’.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs