• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestelijke maritieme zomerTerug naar het overzicht

Het Maritiem Museum is jarig! Beleef een zomer vol feestelijke activiteiten voor alle leeftijden!
Scheep deze zomer in bij het Maritiem Museum! Het museum bestaat 150 jaar en dat wordt volop gevierd met allerlei activiteiten. Er is voor avonturiers van iedere leeftijd genoeg te beleven!

Stap aan boord van een van de historische schepen voor een speciale rondvaart over de Maas. Ga samen op avontuur in de tentoonstellingen die er in het museum te zien zijn. 

Van 13 juli t/m 25 augustus 2024 zijn er dagelijks extra activiteiten. Van leuke workshops en speurtochten tot rondvaarten door het Maritiem District en voorleesmomenten. De kids kunnen o.a. spelen op een moderne windmolen, speuren in de Maritiem Museum Haven en nog veel meer. En terwijl je kids lekker meedoen aan allerlei doe-activiteiten, zit jij in je strandstoel op de kade te relaxen.

Ook zijn er de hele zomer hapjes uit alle windstreken te krijgen bij de Havenkeukens en zijn er regelmatig bijzondere schepen en evenementen te gast. 

De zomer wordt afgesloten met het Maritiem Festival dat tegelijk met de WereldHavenDagen wordt gehouden. 

En wie jarig is trakteert! Daarom is er het hele jaar door in het museumcafé Het Lage Licht een verse punt appeltaart te verkrijgen voor 150 cent!

Meer leuke zomeruitjes op datum vind je in onze goedgevulde Uitagenda.

Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
Openingstijden Klijk voor data en tijden op de website van het Maritiem Museum, klik door via de roze button. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!