ZomeractiviteitenTerug naar het overzicht

Het vakantiegevoel bruist door de haven van het Maritiem Museum! Kom langs voor toffe zomeractiviteiten!
De vlaggetjes wapperen, het water klotst tegen de kade, er zijn demonstraties én je kunt zelf je handen uit de mouwen steken tijdens de zomervakantie bij het Maritiem Museum. Ga aan boord van historische schepen en ontdek hoe vroeger op een schip geleefd en gewerkt werd. Maak een onvergetelijke rondvaart met een historisch schip of fluisterboot en ontdek het geheim achter scheepsbouw in de nieuwe werkplaatsen. De smid geeft een demonstratie smeden!

Jongere kinderen spelen in een 'zandsloep', klimmen in het stoere Professor Plons klauterparcours, reuzenbellen blazen met zeepsop of als ketelbinkies het dek zwabberen en hun zeebenen oefenen op de loopplank! Ook gaan ze op zoek naar de dieren in een spannende speurtocht.  

In de zomervakantie is het Maritiem Museum bovendien extra lang open! De strandstoelen staan klaar aan de waterkant en om het vakantiegevoel compleet te maken, sluit je je dag natuurlijk af met een overheerlijk ijsje van Loeve!

Kom je langs? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
Openingstijden t/m 21 augustus Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips