Deze herfst naar Delft!Terug naar het overzicht

Wat een leuk programma in Museum Prinsenhof Delft voor gezinnen met kinderen deze herfstvakantie. 4+
Van 17 oktober t/m 25 oktober is het herfstvakantie en kunnen gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar bij Museum Prinsenhof Delft terecht voor een écht familieproof programma zoals de workshop Delfts Blauw schilderen.

Ook kun je als familie aan de hand van zoekopdrachten samen het museum ontdekken met de familiespeurwaaier of Museumbingo.
Het museum vind je in een uniek monumentaal pand in Delft, alleen dat al is een bezoek waard. Zien wij jou deze herfst in het museum? Lees hieronder meer over alle vakantie-activiteiten.

Workshop D.I.Y. Delfts Blauw
Op 18, 21 en 25 oktober 

In de herfstvakantie zijn creatieve kinderen én ouders van harte welkom bij de workshop D.I.Y Delfts Blauw in Museum Prinsenhof Delft. Leef je uit en maak samen een mooi vakantiesouvenir, in de stijl van het bekende Delfts Blauw. Inspiratie haal je uit verschillende voorbeelden, je eigen fantasie of natuurlijk uit het museum! Zo hebben jullie altijd een uniek aandenken aan jullie dag. 

Museumbingo
Dagelijks tijdens de herfstvakantie

Tijdens deze speurtocht door het museum ga je aan de hand van plaatjes op zoek naar bijbehorende schilderijen in het museum. Als je het schilderij hebt gevonden, zet je een kruis door het plaatje op je bingokaart. Heb je negen kruisjes gezet? Dan heb je BINGO!
Als je BINGO hebt, mag je je bingokaart bij de kassa laten zien en dan ontvang je een verrassing!

Familiespeurwaaier
Dagelijks tijdens de herfstvakantie

Tijdens deze interactieve tour leer je aan de hand van opdrachten het museum beter kennen. Er zijn bijvoorbeeld vragen speciaal voor kinderen, voor de ouders en voor de hele familie. Door samen goed te zoeken, te tekenen of een code op te lossen, vind je het antwoord. Want wie was Willem van Oranje? Waarom kent iedereen Delfts Blauw? En wie was de ontdekker van de microscoop?

Wat een leuk uitje met je kinderen in Delft deze herfstvakantie!
Let op: reserveer je tijdslot via de website button (klik hieronder door).

Museum Prinsenhof Delft

Sint Agathaplein 1
2611 HR Delft
Openingstijden zie website via button Prijs zie website via button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, herfstvakantie!

Hoera, herfstvakantie!

Anders dan anders is de herfstvakantie wel dit jaar. We hebben een aantal tips voor je verzameld die op dit moment kunnen. Check voor je gaat de geldende coronamaatregelen en reserveer vooraf je tickets.

Naar de tips