Skyline of droomhuisTerug naar het overzicht

Bouw je eigen skyline of richt je droomhuis in bij Museum Rotterdam!
Midden in het centrum van Rotterdam vind je Museum Rotterdam. In dit superleuke museum leer je alles over Rotterdam en haar inwoners en kun je bekijken hoe Rotterdam was, is én wordt! En als je goed kijkt, vind je in het museum ook een aantal Rotterdammers. Ontdek jij de burgemeester? 

Maar er is niet alleen veel te zien in Museum Rotterdam, kids kunnen ook hun mouwen opstropen. De jongste kinderen kunnen hun eigen skyline bouwen! De wat oudere kids kunnen ook aan de slag, zij mogen hun droomhuis inrichten! Stap daarna op het voetstuk en laat je fotograferen voor de skyline van Rotterdam! 

Wil jij ook wel een skyline bouwen of droomhuis inrichten? Kijk voor alle informatie op de website van Museum Rotterdam. Klik hiervoor op de roze button. 

Tip: een hapje eten met de kids na het museumbezoek? Kijk in onze categorie Uit eten voor kindvriendelijke restaurants!  

Museum Rotterdam

Rodezand 26
Rotterdam
Openingstijden Zie website. Prijs Volwassenen € 7,50 | Kids 4-17 jaar € 2,50 | Kids 0-3 jaar gratis. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes