Outdoor ValleyTerug naar het overzicht

Voor als je lekker actief bezig wilt zijn in de natuur en het liefst zo veel mogelijk wilt ontdekken

Jong en oud kunnen bij Outdoor Valley sportief aan de slag! Wat kun je er eigenlijk niet doen?! Kanoën, mountainbiken, boogschieten, tokkelen, klimmen, survivallen, speurtochten of wandelen... je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen bij Outdoor Valley. Leuk voor de hele familie! Ook kunnen kids hier een supergaaf kinderfeestje vieren!

Willen jullie liever zelfstandig op pad? Ga dan eens langs en huur een van de verhuurmaterialen. Zo kunnen jullie gaan mountainbiken, kanovaren, SUPpen, steppen of kajakken. Daarnaast biedt Outdoor Valley leuke dagkaartjes voor een uniek dagje uit.  Tijdens de vakanties worden er te gekke activiteiten georganiseerd, zoals survivallen, tokkelen of kanovaren. In de zomer- en herfstvakantie kun je mee op Adventure Camp: een week lang onder begeleiding lekker buiten spelen. Deze kampen zijn er met of zonder overnachting.

Een klein stukje verder ligt Outdoor Valley Winterport! Hier kun je skiën, snowboarden en tuben (in een band van een heuvel af roetsjen) en klimmen in Net Adventure (5+), waarbij je meters boven de grond kunt rondspringen en daarna via een van de glijbanen naar beneden zoeft.  

Meer informatie vind je onder de roze button. 

Tip: kijk op Kidsproof.nl voor nog veel meer leuke ideeën voor kinderfeestjes!

Outdoor Valley Bergschenhoek

Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: geopend vanaf 9.00 uur.

Zaterdag en zondag: geopend vanaf 9.30 uur.

De sluitingstijden zijn afhankelijk van de geboekte arrangementen.

Prijs De prijzen verschillen per activiteit. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips