Schaatsbaan RotterdamTerug naar het overzicht

YESS! De ijzers mogen toch uit het vet! Er mag geschaatst worden op Schaatsbaan Rotterdam
Schaatsbaan Rotterdam mag ondanks de aangescherpte Corona-maatregelen toch open blijven! Goed nieuws voor alle Rotterdamse schaatsliefhebbers. 

Een overdekte 400-meterbaan
Op deze baan kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. Later op de dag gaat de regenboogverlichting aan en schaats je door een prachtig verlichte tunnel! Op deze baan kun je ook schaatsles krijgen.

De overdekte 800 m2 Funbaan
Deze funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, ijshockey en curling. De funbaan is al vanaf 1 november geopend, speciaal voor scholen en curling!

De Curlingbaan
In het verlengde van de Funbaan ligt de 800 m2 grote curlingbaan. Deze kan ook worden gebruikt door schaatsers.
 
Mochten jij en je kids geen schaatsen hebben, dan kunnen die op het terrein gehuurd worden. Kosten tussen de € 6,- en € 9,-, afhankelijk van het type schaats dat je huurt. En...handschoenen verplicht! Je kunt ze eventueel in de schaatsshop kopen. Ook is er een slijpshop waar je je schaatsen kunt laten slijpen.

Let op: je kunt op de ijsbaan alleen pinnen. 

Bestellen van kaartjes kan via de website. Check wel even de uitgebreide uitleg over de aangescherpte maatregelen op de site van Schaatsbaan Rotterdam. Klik hiervoor op de roze button 'Naar website'.

TipKijk ook in de Uitagenda voor de leukste (winterse) uitjes!

Schaatsbaan Rotterdam

Toepad 95
3063 NJ Rotterdam
Openingstijden Vanaf 27 november 2021 t/m 4 maart 2022 geopend, zie de website voor de exacte tijden Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen online

Nationale Voorleesdagen online

Je kind voorlezen is belangrijk én superleuk! Ga tijdens de Nationale Voorleesdagen (26 jan t/m 5 febr) naar het online programma van Bibliotheek Rotterdam: o.a livestream met de schrijver van het Prentenboek van het Jaar, voorleestips en -filmpjes! Check ook de 50% kortingsactie!

Naar alle online activiteiten