PrentenboekjesfestivalTerug naar het overzicht

Geniet van een mooie voorstelling en doe daarna mee met het foyerprogramma in Schouwburg Kunstmin!
Het Prentenboekjesfestival 'Onder de sterren en de maan' is een festival voor de allerkleinsten! Eerst kun je een leuke voorstelling bezoeken, daarna kun je heerlijk spelen in de foyer van Schouwburg Kunstmin

Je kunt kiezen uit twee voorstellingen. 'Raad eens hoeveel ik van je hou' (2+) is een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek waarin één zin heel erg belangrijk is: ‘Ik hou van jou tot aan de maan en terug!’. In de voorstelling 'André het astronautje' (4+) leer je hoe je een goede astronaut wordt. 

Voor of na de voorstelling ben je welkom in de foyer. Hier vind je veel bekende prentenboekfiguren en de Sterrenfabriek. In de Sterrenfabriek, een theatrale installatie, waan je je tussen de sterren. Speel met sterren van allerlei materialen. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen!

Naar welke voorstelling ga jij? Klik op de roze button voor meer informatie en tickets!

Tip: meer voorstellingen voor kinderen vind je in de Uitagenda

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Openingstijden Zondag 12 december Prijs €10,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pakjesboot 12 bij de mariniers

Pakjesboot 12 bij de mariniers

Gaaf! De enige echte Pakjesboot 12 ligt vanaf 24 november aan de kade bij het Mariniersmuseum! Ga eerst op missie door dit coole museum én kijk daarna hoe Sint en zijn Pieten aan boord leven. Wees er op tijd bij want na 28 november varen ze weer verder.

Moet je heen!