icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

SkateweekTerug naar het overzicht

Skateland

Piekstraat 45
3071 EL Rotterdam
Openingstijden 21-23 okt van 9:30-12:30 Prijs 1 dag: € 55, 2 dagen: € 90 , 3 dagen: € 120
Ben jij een echte Skater-boy/girl? Doe in de herfstvakantie mee aan de Skateweek in Skateland Rotterdam!
Zin in een stoer uitje tijdens de herfstvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. In Skateland Rotterdam kan je terecht om coole tricks te leren.

Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skateboardschool Rotterdam. Je wordt ingedeeld in groepjes van dezelfde leeftijd & niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelfs als je nog geen ervaring hebt is het fantastisch om mee te doen!

De Skateweek vindt plaats voordat het skatepark open gaat, zodat je samen met je skatemeester of skatejuf ongestoord aan de slag kan gaan. Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en bescherming en helmen voor iedereen. Tijdens de pauze is er voor iedereen uitgebreid eten en drinken aanwezig.

De skateweek is van maandag 21 oktober t/m woensdag 23 oktober. Je kan zelf kiezen op welke dagen je mee wilt doen! De meeste kids doen gemiddeld 2-3 dagen mee. Maar het is ook mogelijk om een enkele dag mee te doen.

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden.

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button! En check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.
Tip: Kijk voor meer stoere activiteiten op onze Eropuit-pagina

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs