Skateweek (6+)Terug naar het overzicht

Skateland

Piekstraat 45
3071 EL Rotterdam
Openingstijden 24 t/m 27 februari
van 9:30 tot 12:30
Je kan zelf kiezen hoeveel dagen je meedoet
Prijs 1 dag = €55-
2 dagen = €90-
3 dagen = €120-
4 dagen = €145-
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Leer nieuwe trucs en tricks tijdens de Skateweek in de voorjaarsvakantie bij Skateland!

Zin in een stoer uitje tijdens de voorjaarsvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. Iedere dag kan je in Skateland Rotterdam terecht om coole tricks te leren.Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skateboardschool Rotterdam. Je wordt ingedeeld in groepjes van hetzelfde niveau zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ook als je nog geen ervaring hebt is de Skateweek dus fantastisch!

De Skateweek vindt plaats voordat het skatepark open gaat, zodat je samen met je skatemeester of skatejuf ongestoord aan de slag kan gaan. Heb je nog geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. Tussendoor is voor iedereen genoeg eten en drinken aanwezig om even bij te komen van alle actie.

Goed om te weten: je mag zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen! De Skateweek is van maandag 24 februari t/m donderdag 27 februari in Skateland Rotterdam. De meeste kids doen gemiddeld 2 tot 3 dagen mee. De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tip! Vergeet niet om je vooraf online aan te melden.

Klik voor meer info over de Skateweek op de roze button! En check natuurlijk ook vast dit toffe filmpje.Tip: Kijk op onze Clubjes-pagina voor meer sportieve activiteiten 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs