Stedelijk Museum SchiedamTerug naar het overzicht

Kom deze zomer naar het Stedelijk Museum Schiedam en beleef samen met het hele gezin leuke activiteiten.
In de zomervakantie is er genoeg leuks te beleven in het Stedelijk Museum Schiedam! Naast verschillende kunstwerken bewonderen, kun je ook zelf aan de slag. 

 Zo kunnen de kids een jeugdvakantiepaspoort krijgen. Met dit paspoort kunnen zij gratis naar het museum en mogen ze met de Doe-gids op reis in de tentoonstelling Levend Landschap. Samen met het hele gezin kun je leerzame opdrachten maken over de tentoonstellingen. Als de opdracht volbracht is, verdien je een stempel.

Ook is er een leuk Doe-blad waarbij je alle stadsverhalen kunt ontdekken. Samen met het gezin kan er gezocht worden naar een schat, maak je de kijkvragen en creeer je je eigen tijdlijn. Heb je het Doe-blad helemaal volbracht? Dan ligt er een klein presentje voor je klaar. 

Daarnaast kun je iedere woensdag en zondag een kijkje nemen in het splinternieuwe atelier. Er liggen materialen klaar om te maken wat je wilt of een uitdaging die het museum heeft verzonnen. 

Om het echte zomergevoel te creeren is er de Zomerse workshop van kunstenaar Maarten Bel. Je gaat met het hele gezin een vakantiedoeboek maken, waar je de hele vakantie plezier van kunt hebben!

Klik op de roze button voor het hele zomerprogramma! 

Tip: Neem ook eens een kijke bij andere leuke zomeruitjes.

Stedelijk Museum Schiedam

Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
Openingstijden Zie website Prijs Gratis excl. museumentree Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips