Maaspodium ProgrammaTerug naar het overzicht

Om te vieren dat het Maaspodium weer open mag hebben ze een tof programma voor families!
Het is zo ver, het Maaspodium mag weer (coronaproof) open! En Maas zou Maas niet zijn, als ze geen programma voor je klaar hadden staan in het Maaspodium in Rotterdam.

Meneer B. traint zich suf (4+) |13 juni
In deze voorstelling heeft Meneer B. nog maar één dag om wat kilo's kwijt te raken zodat hij weer in zijn sjieke overhemd past. Maar Meneer B. zou Meneer B. niet zijn als hij niet een veel slimmere manier zou bedenken dan fitness om een paar kilo’s kwijt te raken… Bij zowel Meneer B. als het publiek vliegen de pondjes eraf!

Help, ik zit op slot! (4+) | 19 en 20 juni
In deze voorstelling gaan dingen open en dicht. Open en dicht. Soms zit iets dicht en gaat het niet meer open. Je mond bijvoorbeeld. Hoe moet die dan weer los?

Stilzitten en opletten (7+) | 2 juli
In deze voorstelling hebben Boyd en José moeite met stilzitten in de klas. Als straf worden ze naar de gang gestuurd. Ze besluiten elkaar te helpen. Gaat het ze lukken?

Vind je dat normaal? (8+) | 3 en 4 juli
Wat is normaal? En als je dit niet doet? Ben je dan niet normaal? In deze voorstelling wordt onderzocht wat normaal is en wat we normaal vinden. Want is dat eigenlijk wel zo normaal?

Lijf010 | 5 t/m 30 juni
Deze pop-up tentoonstelling is een stadswandeling door Delfshaven. Ondertussen hoor je verhalen van Rotterdammers over hun lijf, samen met een speciaal voor hun lijf gecomponeerd lied. In het weekend is het extra leuk met lunches, muzikale traktaties en verrassingen!

Voor meer info en tickets klik je op de roze button!

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Prijs Verschilt per activiteit Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Verras je pa op Vaderdag

Verras je pa op Vaderdag

Aanstaande zondag is de dag dat je je pa verwennen mag! Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor een originele verrassing of lief cadeautje? Check onze 24 tips!

Hiermee verras je je vader