Cruisen in een kek autootjeTerug naar het overzicht

Ontdek de highlights van Zuid-Holland in een kek autootje van Renzy! Te gek uitje voor gezinnen.
Een super originele buitenactiviteit, leuk voor het hele gezin! Bij Renzy boek je een milieuvriendelijke Renault Twizy voor twee personen, die je door het open design een gevoel van vrijheid geeft en je de omgeving echt laat beleven.

De GPS audiotours van Renzy brengen je langs de mooiste plekken van Zuid-Holland zoals de duinen en kustlijn, de beroemde Bollenstreek en het Groene hart met haar prachtige polders en windmolens. De audiogids deelt onderweg leuke weetjes over de streek en geeft tips voor een stop onderweg.

Voor de kids is ertijdens de route een uitdagende fotospeurtocht waarbij ze onderweg op zoek gaan naar de geheime code waarmee ze de kluis bij terugkomst kunnen openen voor een leuke prijs.

Boek nu een coronaproof familiepakket met de Duin en strand tour: € 120,- voor een tour van 3 uur voor 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen met de leeftijd van 5 t/m 18 jaar). Gaan jullie dit corona-proof avontuur beleven?

De kinderen krijgen walkie talkies mee, zodat ze vanuit de autootjes met elkaar kunenn communiceren en de puzzeltocht helpen oplossen!

Ook wij gingen met Renzy op pad! Hoe dat was lees je in ons blog!

Voor meer info klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Renzy

Meer en Duin 36a
2163 HC Lisse
Openingstijden Tijdschema
Ochtend: 10:00 - 13:00
Middag: 15:00 - 18:00
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips