• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Met de Rotterdampas op padTerug naar het overzicht

Ga gratis of met korting op pad en beleef veel plezier met de Rotterdampas! In de stad en iets verder weg
Rotterdampas bestaat dit jaar alweer 35 jaar! En dat wordt gevierd met leuke uitjes, feestelijke extra's en meer plezier dan ooit!

Natuurlijk kun je ik dit jaar met de pas weer gratis varen in een van de leuke bootjes bij Kids Marina. Ga ook gratis naar het superleuke kindermuseum Villa Zebra en doe er een toffe workshop. Nog een leuk museum om met de pas te bezoek is het Nederlands Fotomuseum. Hier ga je met het gratis Doeboekje door de tentoonstellingen.  

Heerlijk spelen en ravotten kan je kind gratis in speeltuin De Torteltuin en in natuurspeeltuin De Speeldernis. Bij deze laatste krijg je met de Rotterdampas ook nog 50% korting op een lekker ijsje

Ook buiten Rotterdam is veel plezier te vinden met de pas: nieuw bij Rotterdampas zijn het Rivièrabad in Nissewaard en Kinepolis Spijkenisse. 

Iets verder weg maar zeker de moeite waard, is Bobbejaanland! Je kunt dit superleuke pretpark met eigen vervoer of met een busreis bezoeken.

Kijk voor alle jaaracties van het nieuwe pasjaar in de jaargids die je hebt ontvangen én op de website van Rotterdampas. Klik hiervoor door via de roze button.

Kijk voor leuke eropuittips in de zomervakantie in onze goedgevulde Uitagenda!

Rotterdampas


Rotterdam
Prijs Zie website Rotterdampas Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!