• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Zoete InvalTerug naar het overzicht

Ontdek deze zomervakantie de leukste voorstellingen & workshops bij De Zoete Inval van Studio de Bakkerij

De Zoete Inval: Wij eisen ijs

Het is zomervakantie en dat betekent tijd voor plezier, avontuur en ijs! Op 13 juli is de Kickoff van de Zoete Inval op verschillende locaties in de wijk. Geniet van grappige en spannende voorstellingen, maar ook van creatieve workshops en films. 

Voorstellingen, workshops en avonturen voor ouders en kids

Van 13 t/m 28 juli kun je naar de leukste jeugdvoorstellingen, films en workshops in Studio de Bakkerij. Na de film 'Zeevonk' kun je bijvoorbeeld meedoen aan een workshop waarin je zelf een filmscript gaat schrijven en leert over filmtecknieken die je boodschap meer kracht geven. Vergeet ook niet 'Hanina's Kinderkletsshow' met Hanina Ajarai, waarin kinderen eens aan het woord komen over zeker geen kinderachtige onderwerpen. Dit is slechts een greep uit het geweldige programma van De Zoete Inval. Er zijn nog veel meer voorstellingen, workshops en avonturen te ontdekken. Kom deze zomer langs en geniet samen met je kinderen van onvergetelijke momenten.

Naast voorstellingen en films zijn er op alle dagen in de ochtend om 11.00 uur ook workshops waar je aan kunt deelnemen. Deze workshops kosten €2,- en met de Rotterdampas zijn ze zelfs gratis. Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Neem dan een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes en laat je inspireren.

Studio de Bakkerij

Bergweg 283
3037 EM Rotterdam
Openingstijden 13 t/m 28 juli. Check de website van Studio de Bakkerij voor alle locaties en tijden van de voorstellingen en workshops Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!