Actief feestje op locatie!Terug naar het overzicht

Bij 123fun.nl kun je kiezen uit toffe feestelijke activiteiten als Lasergame, Silent Disco en meer!
Bij 123Fun.nl kun je de leukste unieke activiteiten huren voor een tof (kinder)feestje op eigen locatie. Omdat de pakketten verstuurd kunnen worden kan iedereen er gebruik van maken! Uit deze pakketten kun je onder andere allemaal kiezen:

Lasergamen
Met je geweer ga je op zoek naar je vrienden en vriendinnen. Iemand gevonden? Probeer dan raak te schieten! Maar pas op dat je zelf niet wordt geraakt. Welk team behaalt de meeste punten? Spanning en plezier gegarandeerd!

Silent Disco (onze favoriet!)
Met het Silent Disco pakket organiseer je makkelijk en snel een super toffe disco bij je thuis! Iedereen kan tegelijkertijd met z'n eigen koptelefoon op 3 verschillende muziekstijlen dansen. Weet jij op welk nummer je vrienden of vriendinnen dansen? Leuk om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen!

Archery Tag
Boogschieten 2.0! Gewapend met pijl en boog ga je op zoek naar je tegenstander. Iemand in het vizier? Span dan je boog en vuur de pijl af! De pijlen hebben een zachte kop waardoor je voelt dat je wordt geraakt zonder dat het echt pijn doet.

Paintballen
Paintball maar dan speciaal voor kinderen. De geweren werken op veerdruk waardoor de impact van het schieten en geraakt worden wat minder groot is dan bij normaal paintballen. Voor kinderen een unieke paintball experience! Wie komt het meest schoon uit de strijd?

...en meer!
Dan hebben wij nog niet eens alles genoemd, een kijkje op de site van 123fun.nl is het zeker waard. Laat je inspireren door hun feestelijke pakketten!

Om te reserveren en voor alle info die je verder nodig hebt, klik je op de roze website button!

123Fun.nl


Openingstijden In overleg. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Hoera, Sinterklaas is in het land! Er zijn de komende tijd weer heel veel leuke sinterklaasactiviteiten: voorstellingen, sinterklaashuis, sint op bezoek.... We hebben er een aantal verzameld, voor uit én thuis.

Check ze hier