Beppie BakgraagTerug naar het overzicht

Leer de mooiste cupcakes maken. Je kan ze mee naar huis nemen, als je er zo lang vanaf kunt blijven!

Wat is er nu leuker dan zelf je cupcakes versieren?

Bij Beppie Bakgraag leer je hoe je de lekkerste en mooiste cupcakes moet maken. Bak je liever koekjes? Ook dat kan! Ze bieden zelfs de mogelijkheid om een cupcake kist te huren om zelf een cupcakefeestje thuis te organiseren.

Deze cupcakekist is voorzien van al het basismateriaal voor 5 personen (zo'n 50 cupcakes). Daarnaast is de kist gevuld met o.a. rolstokken, 1kg cupcakemix, cupcake bakblik, bakpapiertjes, paletmesjes, uitstekers en plungers, marsepein of fondant in verschillende kleuren. Voor elke persoon extra komt daar € 4,50 bovenop.

Het is mogelijk de cupcakekist aan een thema aan te passen. Bijvoorbeeld voor meisjes een prinsessenkist: roze, rode en oranje kleuren marsepein of fondant met bijpassende bakpapiertjes en gekleurde pareltjes, uitstekertjes met bijv. bloemmotieven. Voor jongens bijvoorbeeld uitstekers met piraten of voetbal en juist weer de wat stoerdere kleuren voor bakpapiertjes en marsepein of fondant zoals: zwart, blauw, groen.

Geen zin om zelf de cupcakes te bakken? Beppie kan de cupcakes ook alvast bakken zodat ze gebakken mee naar huis worden genomen. Kun je direct met het versieren (én opeten) beginnen! 

Klik op de roze button voor meer informatie. 

Op onze Kidsproof-site vind je een overzicht met nog veel meer ideeën voor kinderfeestjes!

Beppie Bakgraag

Delistraat 26b
3072 ZK Rotterdam
Openingstijden Neem contact op met Beppie Bakgraag om de mogelijkheden te bespreken. Prijs Kinderfeestje bij Beppie zijn er vanaf € 12,50. De cupcakekist huren kost € 75,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier