Zin in film feestje!Terug naar het overzicht

Wil je je verjaardag op een leuke manier vieren? Nodig dan je vriendjes uit bij Cinerama Filmtheater!
Speciaal voor de jarige joppen heeft het Cinerama Filmtheater kinderfeestjesarrangementen. Vier met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in deze leuke bioscoop. 

Tijdens de film krijg je natuurlijk iets lekkers te eten. Een speciale Kidstray met popcorn, drinken en een lolly. Laat de film maar beginnen!

Let op: het kinderfeestje dient gereserveerd te worden, maar er kan pas vanaf de maandag in de week voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd. Eerder is het filmprogramma namelijk nog niet bekend.

Mocht je een 3D-film boeken, dan komt er nog een toeslag voor bij voor de film en en een 3D-bril.

Tip: Ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten!

Cinerama Filmtheater

Westblaak 18
3012 KL Rotterdam
Openingstijden Kassa dagelijks geopend vanaf een kwartier voor aanvang van de eerste film, tot een kwartier na aanvang van de laatste avondvoorstelling. Prijs € 8,50 p.p. incl. Kidstray voor kinderen t/m 11 jaar. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?