Outdoor feestjes (8+)Terug naar het overzicht

Houd je kind van klimmen, varen, bouwen en lekker buiten spelen? Vier een verjaardag bij Outdoor Valley!
Onderstaande kinderfeestjes zijn vanaf 8 jaar. Is je kind nog geen 8? Kijk dan even bij de kinderfeestjes voor mini's (5 tot 8 jaar). 

Bij Outdoor Valley kun je kiezen uit vele kinderfeestjes! Van survivallen tot klimmen en van kanovaren tot Net Avonture. Welk feestje wordt het voor een onvergetelijke dag?

Na afloop van de sportieve activiteit bestaat er ook de mogelijkheid aan te schuiven aan een lekker feestmaal. Ook hierbij kun je weer uit verschillende maaltijden kiezen, zoals marshmallows en knakworstjes roosteren boven een kampvuur of pannenkoeken eten. Hoe cool is dat? 

Kijk voor alle mogelijkheden - en die zijn er veel -, beschikbaarheid en boeking op de website van Outdoor Valley. Klik op de roze button.

Tip: nog op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk even bij speelgoed en boeken in onze categorie Kinderwinkels.

Outdoor Valley Bergschenhoek

Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek
Openingstijden Kinderfeestjes worden aangeboden op alle dagen van de week. Kijk voor beschikbaarheid op de website. Prijs Afhankelijk van welk feestthema je kiest. Zie de website voor de kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schone stad

Schone stad

In juni zijn de Schone Stad DOE-dagen in Rotterdam! In dit thema organiseert Bibliotheek Rotterdam toffe activiteiten voor kinderen. Doe de Zwerfie Afvalbingo, ontdek de wereld van Inzameling, Reiniging en Scheiding van afval, zing het rommellied, word afvalheld en meer!

Check alle activiteiten