Outdoor feestje Mini's (5+)Terug naar het overzicht

Kom met al jouw vriendjes buiten spelen en ga op een piraten- of indianenavontuur bij Outdoor Valley!
Outdoor Valley is de perfecte plek voor de kleinste avonturiers. Ga klimmen en klauteren, spoorzoeken en boogschieten en bekroon jezelf tot echt indiaan! Of bouw als een ware piraat een schip van tonnen en balken en ga daarmee het water op! Kan jij de verloren schat terugvinden?

Aan het eind van het piraten- of indianenfeestje krijg je een diploma. Deze is is speciaal voor volleerde indianen en stoere kapiteins!  

Wil je na afloop gezellig samen genieten van een lekkere maaltijd? Boek dan een heerlijk feestmaal. Je kunt kiezen uit patat met een snack, pannenkoeken of een kinderbarbecue.

De kinderfeestjes voor mini's zijn voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Ben jij al 8 jaar of ouder? Dan zijn deze kinderfeestjes echt wat voor jou!

Kijk voor alle mogelijkheden - en die zijn er veel -, beschikbaarheid en boeking op de website van Outdoor Valley. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: nog op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk even bij speelgoed en boeken in onze categorie Kinderwinkels.

Outdoor Valley

Hoeksekade 141
2661JL Bergschenhoek
Prijs Zie website Outdoor Valley Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!