Outdoor feestje Mini's (5+)Terug naar het overzicht

Vier een verjaardagsfeestje bij Outdoor Valley en ga op een piraten- of indianenavontuur

Outdoor kinderfeestje 

Outdoor Valley is de perfecte plek voor de kleinste avonturiers. Ze kunnen klimmen en klauteren, spoorzoeken en boogschieten en zichzelf bekronen tot echt indiaan! Of ze bouwen als een ware piraat een schip van tonnen en balken en gaan daarmee het water op! Vinden ze de verloren schat terug?

Aan het eind van het piraten- of indianenfeestje krijgen alle kinderen een diploma. Deze is is speciaal voor volleerde indianen en stoere kapiteins!  

Wil je na afloop gezellig samen genieten van een lekkere maaltijd? Boek dan een heerlijk feestmaal. Je kunt kiezen uit patat met een snack, pannenkoeken of een kinderbarbecue.

De kinderfeestjes voor mini's zijn voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Is je kind 8 jaar of ouder? Dan zijn deze kinderfeestjes echt wat voor jouw jarige!

Kijk voor alle mogelijkheden - en die zijn er veel -, beschikbaarheid en boeking op de website van Outdoor Valley. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: nog op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk even bij speelgoed en boeken in onze categorie Kinderwinkels.

Outdoor Valley

Hoeksekade 141
2661JL Bergschenhoek
Openingstijden Kijk voor de actuele openingstijden op de website. Prijs Zie website Outdoor Valley Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?