Pippa SchminkTerug naar het overzicht

Het is pas echt feest als Pippa Schmink is geweest! Prachtige schminkcreaties voor alle kinderfeestjes!

Pippa Schmink maakt jouw feestje nóg leuker, want wie wil er nu niet voor een keer veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses? Van kinderfeestje tot braderie en rommelmarkt. Met Pippa Schmink wordt het een superfeest!

Pippa schmink gebruikt uitsluitend professionele en huidvriendelijke producten van de merken Superstar en PartyXplosion. Afschminken gaat gemakkelijk met warm water en eventueel wat olie of zeep of met een make-up removerdoekje.

Zit er in de nabije toekomst weer een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, buurtfeest of een familiefeest aan te komen en weet je niet meer wat je moet verzinnen om de kinderen een 'knalfeest' te bezorgen? Twijfel dan niet en boek Pippa Schmink!

Bel voor een afspraak of kijk op de site voor meer informatie. Via de roze button kun je direct doorklikken.

PS: Pippa Schmink kan ook speciale glittertattoos verzorgen! Deze blijven 3 tot 7 dagen op de huid zitten.

Heb je Facebook? Kidsproof ook! Like ons op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de leukste uitjes, activiteiten en feestjes voor kids!


Pippa Schmink


Prijs € 35,- per uur (incl. materialen). Per uur kunnen er 6 à 8 kinderen worden geschminkt. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier