Klimmen met je verjaardagTerug naar het overzicht

Een superleuk klimfeestje beleef je in klimpark Dordrecht!
Op zoek naar een actief en uitdagend kinderfeestje? Kom een dagje klimmen in Klimbos Dordrecht! Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes de bomen in en klim tot grote hoogtes.

Met maar liefst 7 klimroutes met een tokkelroute, uitdagende overgangen en grote netten is er genoeg te klimmen in dit prachtige klimbos bij de Biesbosch. De mooie ligging zorgt voor spectaculaire uitzichten én misschien spot je tijdens het klimmen wel een bever! Klimbos Dordrecht heeft maar liefst 7 route, 3 juniorroutes en 4 reguliere routes.

Een klimfeest kan vanaf 5 kinderen vanaf 6 jaar met een minimale lengte van 1.20 m. Het feestje is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Je kunt het feestje upgraden met heerlijke frietjes. Klik op de roze button voor alle informatie en de mogelijkheden!

Tip: Kijk op onze Uiteten-pagina voor de gezelligste kindvriendelijke restaurants.

Klimbos Dordrecht

Baanhoekweg 53
3313 LP Dordrecht
Openingstijden Zie website van het klompark, via de roze button Prijs Zie website van het klimpark, via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?