Professor Plons kinderfeestTerug naar het overzicht

Vier je verjaardagsfeestje met professor Plons in het Maritiem Museum!

Spelen en ontdekken met Professor Plons!

Tijdens dit toffe kinderfeestje duiken de kinderen in de maritieme wereld in de kinder-doe-tentoonstelling 'Professor Plons'. De professor en zijn vrienden staan op het punt met hun schepen op wereldreis te vertrekken. Maar er moet nog veel gebeuren voor vertrek en de kinderen kunnen daar goed bij helpen! 

Schepen laden en lossen, vissen vangen, containers scannen, zeilen hijsen, samen de reisbestemming bepalen... en wie is er klaar om overstag te gaan? Het is een feest voor kinderen tussen 4 en 9 jaar om hun kinderfeestje met Professor Plons te vieren!

Bij een feest hoort natuurlijk ook lekkers. In het museumcafé 'Het Lage Licht' kunnen de kinderen genieten van een heerlijk hartige snack. Iedereen krijgt na afloop een cadeauzakje mee naar huis. 

Het kinderfeestje is inclusief bezoek aan de kinder-doe-expo Professor Plons, een heerlijke snack en een cadeauzakje voor ieder kind. Gratis entree voor maximaal 2 volwassen begeleiders plus gratis consumptie per begeleider. Het feestje is ook nog uit te breiden met een Professor Plons knuffel voor € 12,50 of een lekker ijsje.

Op zoek naar een leuke traktatie voor op school? Check deze blog voor inspiratie!  

Maritiem Museum Rotterdam

Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam
Prijs € 15,50,- per kind. Kinderen met een Rotterdampas krijgen € 5,50 korting. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?