icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

ZomerdansweekTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en theater! Dat leer je tijdens de Zomerdansweek van Dansstudio La Barre!
Voor de 12e keer op rij organiseert Dansstudio La Barre een Zomerdansweek! Dit jaar wordt extra speciaal met het thema Totally Spies! Ga als een echte spion aan de slag met een geheime opdracht. Elke dag krijg je een aanwijzing en na de workshops ga je aan de slag met die aanwijzing. Van een speurtocht door de buurt tot klimmen en klauteren bij Adventure City. Hoe leuk!

Kinderen van 4 /tm 11 jaar krijgen elke ochtend dans-, zang-, en theaterworkshops. En in de middag is er tot 17:00 uur een leuk middagprogramma. Aan het einde van de week is er een klein optreden van de kinderen aan de ouders.

Wil je kind graag dansend de zomer door? Meld je zoon of dochter dan aan voor deze Zomerdansweek: 19 t/m 23 juli!
Klik op de roze button om naar de website van Dansstudio La Barre te gaan.

Volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Dansstudio La Barre

Bergse Linker Rottekade 319
3056 LL Rotterdam
Openingstijden Maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 - 12.00 uur Prijs € 195,- per kind (of € 350,- bij 2 kinderen uit 1 gezin) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dit kan wèl in de meivakantie!

Dit kan wèl in de meivakantie!

De meivakantie gaan ook dit jaar nog anders dan anders. Maar nu is de tijd om herinneringen te maken en leuke dingen te doen, die kunnen in deze bijzondere tijd. We verzamelden weer de leukste tips en toffe activiteiten voor de komende weken!

Check onze tips hier!