Zeilkamp in BrielleTerug naar het overzicht

Met Pinksteren en in de zomervakantie kun je zeilen bij De Brielse Zeilschool! (8 +)
De Brielse Zeilschool organiseert ook deze zomer weer de gezelligste, unieke zeilkampen voor kinderen vanaf 8 jaar!

Al 65 jaar worden de kampen gekenmerkt door de creatiefste spellen, de leukste zeillessen en de gekke leiding. Met elke week een eigen thema, een weekstunt, veel humor en zeilplezier wordt het gegarandeerd een van de leukste weken van de zomer! De kids maken kennis met of verbeteren hun zeilvaardigheden in een Optimist, Randmeer of Laser Vago.

De Brielse Zeilschool is een CWO-gecerificeerde zeilschool, je kind kan dus in de zomerweken een echt CWO-diploma halen!
 
Optiweekend
Van 3 t/m 6 juni worden de Optiweekenden georganiseerd. Het Optiweekend is er speciaal voor een eerste kennismaking met zeilen voor kids van 8 t/m 12 jaar. Ze leren in deze week de eerste stappen in de Optimist; een goede voorbereiding op de zomer! Daarnaast zijn er ook toffe kampspellen, waaronder een groot avondspel. Met de nieuwe vuurplek is de kampsfeer helemaal compleet!
 
Zomerweken
In de zomervakantie (van 10 juli t/m 27 augustus 2022) is er elke week een kamp. Kids kunnen genieten van het water, de fijne sfeer en natuurlijk het zeilen! Samen met andere leeftijdsgenootjes gaan ze bovendien ook leuke spelletjes spelen, zwemmen, picknicken en vooral heel veel plezier maken!

Tip: in week 4 (31-07 t/m 06-08) en in week 5 (07-08 t/m 13-08) van de zomervakantie is er nog voldoende plek voor kids van 8 t/m 14 jaar!  

Wil jij ook (leren) zeilen? Klik dan op de roze button om je aan te melden of voor meer informatie!

Check ook onze Uitagenda en ontdek wat er op datum te doen is in de regio Rotterdam!

De Brielse Zeilschool

Krabbeweg 1
3231 NB Brielle
Openingstijden Optieweekend
5 mei t/m 8 mei
3 t/m 6 juni
Lenteweekend
20 t/m 22 mei
Zomervakantie
7 weken tussen 10 juli t/m 27 augustus
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!