Skateweek RotterdamTerug naar het overzicht

Leer deze zomervakantie skaten of breid je skate skills uit tijdens de Skateweek van Skate Days!
Vrienden maken, grenzen verleggen, jezelf uitdagen en natuurlijk plezier hebben. Dat is skateboarden! Op zoek naar een stoere activiteit voor je kids tijdens de zomervakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jullie. Op meerdere data in de zomervakantie kun je in het Skateland terecht om coole tricks te leren.
 
Tijdens de Skateweek krijg je iedere ochtend skateboardles van de leraren van Skate Days. Als je nog nooit hebt geskate leer je de basis. Als je al iets meer ervaring hebt ga je oefenen op alle obstakels in het skatepark, zodat je overal in het skatepark zelfstandig kan skaten. Ben je echt ervaren, dan wordt het nog moeilijker en uitdagender gemaakt en ga je zoveel mogelijk nieuwe tricks leren!

De Skateweek vindt plaats voordat het skatepark open gaat, dan is het er dus lekker rustig. Geen eigen skateboard? Geen probleem! Er zijn genoeg skateboards en beschermingsmaterialen aanwezig om te lenen. 

De Skateweek is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats van 18 t/m 22 juli en van 15 t/m 19 augustus. Je kunt zelf kiezen uit het aantal dagen. Hoe meer dagen je meedoet, hoe meer je kunt leren!

Klik voor meer info over de Skateweek en het inschrijven op de roze button!

Bekijk hieronder het toffe filmpje!


 
Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de leuke clubjes voor kids!

Skate Days

Piekstraat 45 (Skateland)
3071 EL Rotterdam
Openingstijden 18 t/m 22 juli
15 t/m 19 augustus
Dagelijks van 9.30 tot 12.30 uur
Prijs 1 dag €65
2 dagen €95
3 dagen €125
4 dagen €155
5 dagen €185
etc.
Het huren van bescherming kost €5 voor 1 dag en €2,50 voor elke extra dag.
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!