icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Wow! Een haai in je tuin toveren!

3 april 2020
Wat een lol! Een enorme walvis in je woonkamer! Kijk snel hoe je dat voor elkaar krijgt met een nieuwe functie van Google.
Wil jij ook op bezoek in de dierentuin? Breng de dieren tot leven in je huiskamer! Hoe dan? Google heeft een nieuwe functie gelanceerd waarmee je dieren door middel van Augmented Reality (AR) in je huis neer kunt zetten. Echt heel cool!

Zoek je favoriete dier en je krijgt vanzelf de optie 'weergeven in 3D' te zien. Als je deze aanklikt opent het dier in een speciale camera, waarbij je ervoor kunt kiezen om het dier ergens in een ruimte te plaatsen. Helaas kan dit nog niet met alle dieren, maar hieronder zie je wat voorbeelden van dieren die wel werken.Om deze nieuwe functie te gebruiken heb je op een iPhone iOS 11.0 of hoger nodig en op Android smartphones 7.0 of hoger. 

Zo ga je te werk:

- Open je telefoon (Android 7.0 of iPhone/iPad iOS 11.0+)
- Ga naar Google
- Zoek op een dier (niet alle dieren hebben de functie)
- In je Google zoekresultaten scroll je even naar beneden tot je het hierboven getoonde vlak "Weergeven in 3D" ziet
- Click op de button “Weergeven in 3D”
- Zoek een plek in je kamer of tuin waar je het dier wilt laten verschijnen
- En spelen maarVeel knuffelplezier!

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.