De leukste meivakantie 2022 tips

25 april 2022
Yes! Het is vakantie!
Twee weken meivakantie... tijd om leuke dingen te doen samen. En dat kan, want er is van alles te doen in Tilburg en omgeving. Bekijk hier onze favoriete tips.

Ontdek bij Ontdekstation013

Kom met het hele gezin ontdekken! Bij Ontdekstation013 is er tijdens de meivakantie weer een leuk programma waarin de kids alles ontdekken over water! Met verschillende proefjes ontdek je hoe water werkt en nog veel meer!



Prentenboekjesfestival

Tijdens het prentenboekjesfestival in Schouwburg en Concertzaal Tilburg zijn er twee heel leuke voorstellingen in de meivakantie! De voorstelling 'Gonnie en Gijsje' speelt, en de voorstelling 'Boer Boris is de baas'.


Prehistorisch Dorp

Het preHistorisch Dorp in Eindhoven bestaat 40 jaar! Deze meivakantie krijg je daarom een tof gratis doeboekje mee bij bezoek: van wapenschild ontwerpen tot uitdagende puzzels. Ga je mee op tijdreis in dit openluchtmuseum?



Streekpark Klein Oisterwijk

Midden in de natuurrijke omgeving van Oisterwijk bevindt zich park Klein Oisterwijk. Hier kunnen kids plezier maken in de natuurspeeltuin terwijl jij geniet van een kopje koffie, iets fris of een heerlijk glas wijn!



Oranje traktaties Koningsdag

Het is altijd leuk om van koningsdag een feestje te maken! We hebben 17 leuke traktaties voor je op een rijtje gezet, zodat Koningsdag echt een feest wordt! Dus gezellig met de kids de keuken in en bakken maar!



Nationale Kinderherdenking

Dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, laat de oorlog in Oekraïne zien. Sta samen met je kinderen stil bij vrijheid tijdens de Nationale Kinderherdenking op 4 mei, live uitgezonden vanuit Madurodam. In aanloop zijn er podcasts en video's.