De leukste uitjes in de meivakantie!

21 april 2023
De meivakantie staat weer voor de deur en dat betekend dat de kinderen vrij zijn. Tijd voor leuke familieuitje dus! Wij hebben een aantal favoriete uitjes voor je verzameld. Fijne meivakantie!

Expeditie NEXT Middelburg

Hèt Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen is 3 mei. Ga op avontuur langs ruim honderd wetenschaps-activiteiten verspreid door de binnenstad. Haal DNA uit een aardbei, bouw een dijk met LEGO of los een toekomst probleem op.



Wetenschapsfestival

Op donderdagavond 11 mei opent Tilburg University haar deuren tijdens Night University! Er is een speciaal gratis programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar, met kindercolleges, workshops, demonstraties en meer.



Safaripark Beekse Bergen

Ontdek de natuur door een indrukwekkende safari bij Beekse Bergen. Sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen. Doe een bussafari of trek je wandelschoenen aan en ontdekt het zelf.



Meivakantie Ontdekstation

De lente is begonnen en dat betekent dat in de meivakantie de tuindeuren weer open gaan van Ontdektstation013! De kinderen kunnen heerlijk spelen in de watertuin maar ook hebben ze een nieuw blotenvoetenpad. Bekijk het hele programma!



Koningsdag Tilburg

Rondstruinen over kleedjes markten, oud Hollandse spelletjes, helemaal in het oranje gekleed zijn, het is altijd een gezellige boel op Koningsdag.
Weet jij al wat je gaat doen? Bekijk hier waar je Koningsdag kunt vieren!



Koningsdag voorbereiden

Gezellig samen in de keuken om Koningsdag voor te bereiden! Wij hebben 17 oranje recepten voor je verzameld. Ga samen met de kinderen aan de slag!



Prentenboekjesfestival

In de meivakantie zijn tijdens het Prentenboekjesfestival drie leuke voorstellingen te zien voor peuters en kleuters bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Zo kun je komen kijken naar de voorstelling Pieter Konijn, Pim & Pom vieren feest en de voorstelling over een kleine mol... Kom gezellig met het hele gezin kijken!

Naar de website