icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Sint en Pietenjacht

12 november 2020
Ga je mee op Sint en Pietenjacht? Print het Pietje uit en plak deze op het raam voor andere kinderen en print de afstreepkaart uit en zoeken maar!

We gaan op Sint & Pietenjacht!

Ken je nog de berenjacht die we hadden aan het begin van de corona-tijd? Overal werden beren voor ramen in huizen gezet en in tuinen geplaatst zodat kleine (en grotere) kinderen lekker een wandeling konden gaan maken en tegelijkertijd op berenjacht konden gaan!

Omdat we nog steeds met zoveel maatregelen zitten zijn er weer leuk initiatieven ontstaan om nu in deze Sinterklaasperiode op Sint en Pietenjacht te gaan. Overal zullen de komende tijd van 14 nov t/m 5 december versierde huizen te bewonderen zijn. Jij als gezin kan dan heerlijk gezellig even lekker naar buiten om wat frisse lucht te halen en even lekker in beweging komen.

Print onderstaande Piet uit en plak het op je raam of teken zelf een mooie Sint of Piet op het raam. Dan kunnen de kinderen met een afstreepkaart (zie onder het pietje) alle Sinten en Pieten vinden en afstrepen!




En de afstreepkaart om uit te printen:



Natuurlijk is het leuk om zelf ook jullie huis te versieren! Denk aan vlaggetjes, slingers, pakjes, een laars met wat hooi en een winterpeen. Alles mag! Toffe knutselideeën kan je ook vinden op onze DIY-pagina!



TIP: Lees ook onze blog over Sinterklaasactiviteiten!

We wensen jullie een hele gezellige Sinterklaas periode toe!