Sinterklaasspecial en meer 2022

12 november 2022
♫ Vol verwachting klopt ons hart ♫
Sinterklaas is weer bijna in het land, de start van heerlijke weken vol gezelligheid! In deze nieuwsbrief vind je de leukste Sinterklaasuitjes en andere tips die je niet wilt missen...
Fijne Sinterklaastijd!

Van Kaat Pakjesspel

Op zoek naar een makkelijk en superleuke pakjesavond? Met dit spel vermaken jullie je samen met de kinderen de hele avond. Een avond vol leuke opdrachten in Sintsfeer!


Factorium Sinterklaas

Zondag 4 december zijn er allemaal activiteiten voor jong en oud. Van pietendans tot een muzikale speurtocht, van het maken van je eigen remix tot het kijken van een sinterklaasfilm.


Blog Intochten Sinterklaas

Yes de Sint is weer bijna in ons land!
Dat betekent dat je hem ook in levende lijve kunt zien. Wij hebben alle intochten van Tilburg op een rijtje gezet. Hier vind je in een overzicht waar de Sint komt zwaaien.Hakim stage bij de Sint

Hakim wil graag leren goochelen. En dat valt natuurlijk niet mee. Dus gaat hij op stage bij de Sint! Wie weet krijgt hij na afloop een echt goocheldiploma. Een superleuke show! Vol humor voor jong en oud.Sinterklaas surprises

Een surprise verzinnen kan soms best lastig zijn. Gelukkig hebben wij een blog met 8 voorbeelden. Dus pak de schaar en lijm er maar bij, en laat je inspireren.


Sinterklaas printables

Wij hebben vier hele leuke, gratis, Sinterklaas printables voor je: een sinterklaas aftelkalender, afstreepkaart, bingo en een Sinterklaasspel.
Opslaan & printen maar!


Ontdekclub Ontdekstation013

Het hele jaar door zijn er na schooltijd verschillende clubs bij Ontdekstation013. Iedere club met zijn eigen thema en leeftijd. Zo kun je je eigen film maken, programmeren met lego, 3D printen en nog veel meer! 


Jump XL Waalwijk

Op zoek naar een origineel Sinterklaas cadeau? Denk eens aan een gaaf abonnement van Jump XL Waalwijk. Hier kun je heerlijk jumpen en rennen met al je vriendjes. Ga de strijd aan bij Ultimate Dodgeball en ga helemaal los in de Jump Area.

Naar de website