Vakantiekampen, clubjes en de toffste uitjes!

6 juni 2023
Heb jij al een zomerkamp voor jouw kind geregeld? Dat kan nog! Lees snel verder. Of heeft jouw kind zin om lid te worden bij een leuke club? Dan hebben we ook wat leuke tips voor je. Natuurlijk hebben we ook weer een paar super toffe tips om naar buiten te gaan met het mooie weer dat eraan komt!

Kamp en clubjes

Voetballen bij Willem II!

Wow! Kinderen tot 15 jaar kunnen tijdens de zomervakantie 3 dagen bij Willem II voetballen en schitteren. Willem II Voetbalkampen organiseert een uitdagend voetbalprogramma. Hier hoort natuurlijk een eigen tenue bij en die krijgt iedereen die meedoet!



Proefles Musicalschool

Is jouw zoon of dochter gek op dansen, zingen en acteren? Geef ze dan op voor lessen bij Telekids Musicalschool in Tilburg.
Liever eerst uitproberen? Meld jouw talent nu aan voor een proefles in juni, juli of september.



8x Leukste vakantiekampen

Onze categorie 'op kamp' staat bomvol toffe vakantiekampen met en zonder overnachting.
Dus nog op zoek naar een leuk kamp voor de kinderen bekijk dan zeker dit overzicht eens!



Nieuwe ontdekclubs

Het hele jaar door zijn er diverse Ontdekclubs bij Ontdekstation013 voor kinderen! Er zijn verschillende clubs zoals: een eigen mini-carnavalswagen maken, een eigen podcasts maken, leren 3D printen en nog veel meer!



Nog meer leuke tips

Toffe speeltuin met terras

Als je zin hebt in een momentje op het terras terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn op de air trampoline, in de zandbak of op het klimrek, dan moet je naar De Zwammenberg! Met prachtig uitzicht over het natuurgebied.



Vier een feestje, kom spelen!

Met dit prachtige weer is het zo leuk om bij De Steenuil te zijn! Kinderen kunnen er knuffelen met kalfjes, spelen in het hooi en een super origineel kinderfeestje vieren. Geniet van het boerderij leven en vier hier een feestje.