Zomervakantie tips Tilburg 2021

23 juli 2021
Yes het is weer zomervakantie! Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Wij hebben leuke tips voor je om samen met je kinderen op pad te gaan!
Creatieve ochtend/middag/dag
Ontwerp Cirkel biedt een week lang super leuke technisch-creatieve ochtenden/middagen of een hele dag aan in de zomervakantie. De kinderen gaan aan de slag met solderen. 3-d tekenen,
3-d printen een ventilator bouwen en nog meer. 

Alles gaat achteruit
Artemis & Het Zuidelijk Toneel gaan een heel bijzondere voorstelling geven aan het einde van de zomervakantie in Theaters Tilburg want alles gaat achteruit! Het is een voorstelling die lekker gek is, vol grappen en boeiend is om naar te kijken.


Vakantielezen is een feest
Veel kinderen lezen in de vakantie minder dan in schoolweken. Zo zakken ze soms tot wel 1 of 2 AVI-niveaus terug. De Bibliotheek helpt je die ‘zomerleesdip’ voorkomen: in korte video’s geven ze volop tips & inspiratie.
Maak van lezen iets leuks!

Tractorrijbewijs halen en meer!
Bij Speelboerderij De Steenuil is er zoveel te doen! Als je een leuke daginvulling zoekt voor tijdens de vakantie is een bezoek echt de moeite waard! Dieren knuffelen, helpen voeren, spelen in het hooi en in de speeltuinen, lekker eten en drinken. Het kan allemaal.

Reis terug in de tijd
Kom je in de zomervakantie naar het preHistorisch Dorp in Eindhoven? Dan beleef je de prehistorie én middeleeuwen met de leukste historische bewoners. Een ideaal zomeruitje op elke dag. Leuk met de familie!


Trainen als Oranje
Wil jij leren aanvallen als Lieke, verdedigen als Matthijs, keepen als Sari, dribbelen als Frenkie en scoren als Vivianne? Dat kan! Kom aankomende zomervakantie naar de KNVB Voetbalkampen!


Circus Snor
Wow dit is gaaf! Circus Snor trekt deze zomervakantie rond met de Kinderkaravaan. Een actief CIRCUSprogramma van 2 uur voor kinderen van 6-12 jaar. Ze leren lopen op een touw, rijden op gekke fietsen, goocheltrucs en gaan op de foto als artiest! En natuurlijk nog meer....

Dagje Tilburg en omgeving
Ken jij alle leuke plekjes in om Tilburg al?
In dit blog lees je een heel programma voor een dagje of een weekendje Tilburg.
Ga er lekker op uit samen met de kids.
Denk aan fijne wandelingen, ijsjes eten, zwemmen en interessante musea.

Fijne vakantiedagen!