VoetbaltrainingTerug naar het overzicht

In 10 trainingen beter leren voetballen, dat kan bij 2Fast.

Wil jij leren voetballen als een prof? En je techniek verbeteren en opgeleid worden tot een veelzijdige en technisch begaafde voetballer? Dan ben je bij Voetbalschool 2FAST aan het juiste adres!

Bij 2FAST geloven ze in een voetbalschool waar de basis gevormd wordt door het straatvoetbal. Een goede techniek en balcontrole zullen het zelfvertrouwen, lef en spelplezier van een speler verhogen. Spelers met een goede techniek kunnen zich makkelijker uit moeilijke situaties redden en hebben meer rust op het veld, omdat ze de bal de "baas" zijn. Naast het verbeteren van de voetbaltechnieken, vinden ze de sociale functie, normen en waarden en elkaar respecteren erg belangrijk.

Trainers:
Sifedien Assouiki en Nelson de Kok:
(bekend van o.a. Fifa-Street, eredivisie Futsal, techniektrainers jeugd opleiding Willem II en de DVD 2FAST)

Wat kun je verwachten?
De spelers worden getraind in balbeheersing,coördinatie,schijnbewegingen maken,kappen/draaien,bal aanname,handelingssnelheid,afronden op het doel,freestyle,pannamoves en partijspellen. Vooral handelingssnelheid is erg belangrijk in het hedendaagse voetbal,vandaar ook de  naam: 2 FAST

Cursus:
De cursus bestaat uit 10 trainingen van 1,5 uur. De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers per trainer, zodat er voor alle spelers aandacht is. 

Binnenlocatie: Oisterwijk, buitenlocatie: Hilvarenbeek.

Aanmelden? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@voetbalschool2fast.nl en het inschrijfgeld over te maken op rekening nummer: 49.28.29.438 onder vermelding van 2FAST cursus SportArena.

Voetbalschool 2fast


Openingstijden Zondag van 10.00 tot 11.30 uur Prijs €135,- voor 10 trainingen. Inclusief: shirt, training, huiswerkopdrachtjes en certificaat. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yes, het is zomervakantie!

Yes, het is zomervakantie!

Er is weer een hoop te doen in en rondom Tilburg! Een leuk uitje om te doen, vind je hier.

Fijne vakantie!

Direct naar de tips!