name it KinderkledingTerug naar het overzicht

Name it

Heuvelstraat 94
Tilburg
Openingstijden Maandag van 12.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 t/m 18.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Toon telefoonnummer
Bij name it vind je trendy en stoere kinderkleding voor kids van 0 tot 12 jaar!
name it voldoet aan hoge eisen, zowel functioneel als in kwaliteit, het is draagbaar, duurzaam en heeft de juiste prijs. Zachte, schattige babykleding voor de allerkleinsten - comfortabele, stoere kleding voor peuters met ruimte voor een luier - en echt coole kleding, zoals slim fit jeans of een meer relaxed casual stijl, voor de oudere kinderen die precies weten wat ze willen.

NEWBORN 0-9 MND PURITY · CARE · SAFETY
name it newborn is zachte, comfortabele kleding voor de allerkleinsten. Met name it newborn kun je je baby in stijl kleden.
MINI 1-3 JAAR JOY · FANTASY · EXPLORE
Peuters doen graag hun ouders na – met name it mini kleed je je peuter volgens de laatste trends. Het is speelse kleding met leuke details voor kleintjes die er klaar voor zijn om zelf de wereld te ontdekken. name it mini biedt comfort, functionaliteit en duurzaamheid voor elke gelegenheid.
KIDS 4-12 JAAR FREEDOM · ENERGY · STYLE
name it kids is coole kleding voor kinderen met een eindeloze energie en een duidelijke mening over stijl - kinderen die vrij moeten kunnen bewegen maar ook zelf willen bepalen wat ze dragen. Het zijn geweldige outfits die aan hun strenge eisen voor comfort en bijzondere details voldoen

Blogs & filmpjesAlle blogs