Shoesme Brandstore Tilburg!Terug naar het overzicht

Shoesme Brandstore Tilburg

Trouwlaan 38
5021 WL Tilburg
Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
De Shoesme Brandstore is dé kinderschoenenspeciaalzaak op het gebied van baby- en kinderschoenen!
In deze Brandstore kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke laarzen en sneakers voor schoolgaande kinderen. Shoesme heeft voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen!

Shoesme Experience
Naast de uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie bieden ze een heuse Shoesme Experience. De industrieel gestylde winkel is ingericht met oude naaimachines van weleer, je waant je in de schoenfabriek van Shoesme. Ook leer je hier alles over de concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases en kun je hier terecht om de voeten van je kind(eren) op te laten meten door deskundig en getraind personeel. Vanwege de verbinding met het achterliggende magazijn - Warehouse 38 - bieden ze altijd een ruime voorraad.

Naast baby- en kinderschoenen vind je bij Shoesme Brandstore Tilburg ook regenlaarzen, kraamcadeaus en rugzakken.

Woon je niet in de buurt? Kijk dan ook eens bij de nieuwe Shoesme Brandstore in Heusden of shop in de webshop van Shoesme op Shoesme.nl. P.S. je kunt straks ook terecht bij de derde Shoesme Brandstore die medio augustus wordt geopend in Breda!

Klik voor meer informatie op de roze button.

Blogs & filmpjesAlle blogs