icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Pannenkoek toppingsTerug naar het overzicht

Lekker anders: Probeer eens een cream cheese topping of een kwarktopping op je pannenkoek
Cream Cheese topping
Ingrediënten:
250 gram philadelphia
25 gram roomboter (op kamertemperatuur)
60 gram poedersuiker is 6 eetlepels
1 theelepel citroenrasp

Bereiding:
Meng de roomkaas samen met de de zachte roomboter. Doe dit totdat het mengsel romig is en (bijna) geen klontjes meer bevat. Roer er tot slot de poedersuiker en geraspte citroen door.

Liever een wat gezondere of minder machtige topping?
Maak dan deze kwark topping.

Kwarktopping
Ingrediënten:
4 eetlepels naturel kwark
1 eetlepel poedersuiker
Of vervang de poedersuiker door zoetstof

Bereiding:
Meng de 4 eetlepels kwark met 1 eetlepel poedersuiker of zoet met wat zoetstof.
Verdeel met een lepel één van de toppings over je pannenkoekje en garneer evt. nog met wat geraspte wortel, stukjes gehakte walnoot of frisse citroenrasp. Zó lekker!

Klaar is de heerlijk romige topping!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Meivakantie

Meivakantie

Het is (bijna) meivakantie! Tijd om allemaal leuke dingen te gaan ondernemen. En al die leuke tips hebben wij voor je in de nieuwsbrief gezet.
Klik snel door naar de nieuwsbrief.
Fijne vakantie!!

Kijk wat er te doen is!